Ayna Programı :: Web Sitesine Hoşgeldiniz ::
Ayna
Ana Sayfa | Hakkımızda | Bize Yazın | İletişim | English | Açılış Sayfam Yap | S.Kullanılanlara Ekle 12-12-2017
AYNA BU HAFTA YENİ BÖLÜMÜ COSTA RİCA İLE EKRANLARDA (yeni) Cumartesi 23:00
 
   
Kanada'ya Göçmenlik İçin!
ilhan özkan, 2016-02-03 21:50:23
Canada,da çalışmak istiyorum ecz.
teknisyeniyim cmass 2 dalgıçım
murat, 2015-09-21 00:21:55
Canada calismak istiyorum dogma buyume turkiye
kayseride yasyorum 2 cocugum var onlarin daha
iyi sartlarda buyutmek istiyoru bu tabiki
turkiye de zor
Zafer, 2015-05-15 10:03:07
Selamlar ben kanadada yasamak isterdim 5yil irakta
kaldim ama tekrar yurtdisinda kalmak para kazanmak
istiyorum
emir, 2015-04-19 14:26:46
Kanada da yasamak istiyorum yardimci olursaniz
sevinirim
bal, 2014-08-20 15:16:31
slm
ben quebec te bir firinda is teklifi aldim
ve islemlere nereden nasil baslayacagim
bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim
saygilarimla
ZEHRA BUDAK, 2014-06-06 21:15:19
Selam tekstil işçisiyim(dikiş ustasıyım.Kanada
da çalışmak isterim,ne
yapmalıyım.yardımlarınızı rica ederim.
Fatma buruk, 2014-05-24 23:49:02
Kanadada göçmen olarak çalışmak
istiyorum.isletme Fakültesi mezunuyum yardimci
olursaniz sevinirum
bulent, 2014-05-03 12:44:44
selam ben kepce operoaöruyum eşim 7 yıllık yogun bakım hemsıresı kanadada göçmen olarak çalışmak istiyoruz yardımcı olursanız minnettar kalırız
ali dinçkan, 2014-04-24 12:29:38
kanada ile ilgili bilgi alabilirmiyim
ersan, 2014-04-16 12:56:08
slm kanada vatandaşı olmak için ne yapalım lütfen yardım edin
erhan, 2014-04-16 12:47:24
ben bingölden özel bir firmada çalışıyorum mesleyim laborant baraj üzerine sizden kanada da işçi olarak oturum ve iş istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
ibrahim , 2014-04-10 23:07:47
ben fırıncıyım pizza pide ve lahmacun ustasıyım
kanadada çalışmak isterim
kerim, 2014-04-07 19:45:50
ben canada da çalışma izni veya göçmenlikten
yararlanmak istiyorum yardımcı olursanız
teşekkür ederim selamlar
mustafa güngör, 2014-04-05 16:22:35
ben,ankara da özel bir ünide okuyorum.hazırlığı veremedim. kanada da okumak için bilgi istiyorum. denkliği varmı.şimdiden teşekkür edrim..
ferhat darıcı, 2014-04-05 12:13:15
ben asansör ve denizcilik mesleklerinde
çalıştım kanadaya göçmen olarak gitmek
istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum
saygılar
Wepa, 2014-03-19 06:02:01
Ban turkmenistanliyim ban canadaya gitmek istiyorum.orda universitetinde okumak istiyorum.canadada okumak icin neler gerekiyor lutfen yardimci olun
Vedat Oğul, 2014-03-18 09:38:49
Bilim ve teknoloji alanlarında buluşlarım ve
patentlerim var.Benim statümde uğraş gösteren
ler kanada vatandaşı olabilirlermi.Kolay bir
yol önerirseniz sevinirim.Buluşlarımın şu
anki yaşam şartlarında Türkiyede değerlenmesi
imkansız göründüğü için kanadaya gitmek ve
orada çalışmalarımı sürdürmek istiyorum.
abdollah, 2013-10-20 14:22:19
sizden chok teshekor ediyorom irandan seyrdiyorom lotfen etupani birdaha gosterin
Davud, 2013-10-10 20:21:49
Salam Mustafa bəy.Mən Azərbaycandan sizi
narahat edirəm.Ali təhsilləyəm.Bankada
işləyirəm.köçmənlik üçün mənə kömək edə
bilərsinizmi?öncədən təşəkürlər edərim.
hatice, 2013-08-02 21:56:30
merhaba ben fransada oturuyorum ve fransiz vatandasiyim iki oglum var onlarda fransiz vatandasi canadaya gitmek orada yasamak istiyoruz bu mumkunmu acaba bilgilendirirseniz sevinirim
mehmet gül, 2013-07-02 00:24:51
merhaba ben 25 yaşındayım turizmciyim canadada yaşamak çalışma ve dil amaçlı gitmek istiyorum ve bunun için bana yardımcı olmanızı rica ediyorum şimdiden teşekkür ediyorum
erhan, 2013-06-29 12:26:14
programınızı beyenerek izliyorum bu göçmenlik
için yardımncı olabılırmısınız kanada için çok
gitmek istiyorumm
süleyman, 2013-03-17 14:22:01
kanadaya nasıl yerleşe biliriz bize yardımcı
olsanız sevinirim
durukan, 2013-03-10 17:50:51
lütfen kanada vancouver da gidebilirmisiz
celalettin, 2013-03-07 00:59:55
öncelikle programınız için teşekkür ediyorum.kanadaya yerleşmek için neler yapmamız gerekiyor ayrıntılı olarak mail gönderirseniz sevinirim
ayşe, 2013-03-04 14:48:02
ben suud arabistanda calışmak ve oraya
yerleşmek istiyorum ne yapmam gerek bana yardım
edin ne olllluuuurrrrr
xxxxggxxl, 2013-02-25 17:49:25
canadaya gitmek istiyoruz acaba nasıl gidebiliriz yardımınız gerekli orda yaşamayı düşünüyoruz acil cevap bekliyorum lütfen yardımınıza çok ihtiyacım var saygılarımla...
DOĞAN, 2013-02-25 10:28:20
PROGRAMIN TEKRARINI BİLE KEYİFLE İZLİYORUZ. TEBRİK EDERİM
mahmut, 2013-02-21 19:44:00
harika bi program YUCE ALLAH daimi etsin insaallah
celalettin, 2013-02-19 21:54:18
Sizi ve programınızı tebrik ediyorum.Başarılar Diliyorum...
ferhat arabacı, 2013-01-30 09:35:22
gercekten cok güzel bir program gezemedıgımız dunyada gezme şansı buldugumuz tek program ınsan ların diger ülkelerde ne şekilde yaşadını tüm cıplaklıgıyla gösterıyor iyisiyle kötüsüyle
TEŞEKKÜRLER
şener, 2013-01-29 15:08:12
tebrik ediyorum sizi gerçekten çok kaliteli
bi program sizin sayenizde bilmediğimiz
yerleri öğreniyoruz yurt dışında çalışmak
istiyorum sayenizde nereye gideceğime karar
verdim çok teşekkür ederim
sizlerebaşarılarınızın devamını dilerim
gönül , 2012-09-25 05:21:43
inanının bir çok program olmasına rağmen bu şekilde ülkeleri gezen fakat her şekilde ayna ayna fark yaratıyor tebrikler
ersin senturk, 2012-07-30 18:45:25
slm bende kanadaya gitmek istiyorum ama hicbir bilgiye sahip deyilim lütfen yardımcı olurmusunuz tşk



aden, 2012-07-30 17:39:57
Ben liseye gidiyorum ve son iki yılımı nil akademide okumayı çok istiyorum hem türk okulu hemde iyi bir okulmuş annemde istiyor ama babam izin vermiyor çok istiyorum kanadaya gitmeyi
salih aslan, 2012-06-13 17:53:36
öncelikle ayna progmmın da emeği geçen herkese saygılarımı sunuyorum kanada bölümünü izledıkten sonra kanada ya gıdebılmek için ugrasıyorum size çok teşekkur edıyorum severek izlediğim programınızın basarılaını temmennı edıyorum.
mehmet tahir şengüler, 2012-06-12 12:52:03
slm ben 23 yaşındayım yurtdında çalışmak hayelerimden biridir ve kanadada çalışmak istiyorum yardımcı olmanızı istiyorum saygılar.
ismail tuncer, 2012-06-09 08:38:14
saim bey gerçekten çok program hazırlıyorsunz tebrikler
turan taş, 2012-05-29 16:13:48
saim bey progmarınız cok güzel hiç kaçırmıyoru başarıların devamıdilerim
ilker özcan, 2012-05-28 01:11:39
orhan abi merhaba bütün programlarını hep izledim hiç kaçırmadım başarıların devamını dilerim burdur
türkane, 2012-05-19 19:20:41
sizin proqraminizi çox beyenirik.
özlem, 2012-05-06 16:17:04
kanada gerçekten yaşamayı hayal ettiğim ülkeler arasında. hemşirelik mesleğimin şartları nasıldır bilmiyorum ama yaşamayı çok istiyorum ...
metin sever, 2012-05-06 01:49:20
hayatımda gitmek isteyipte yasamak istedigim bir devlet orya gıtmek oturma izni almak isbulup calısmak vatandaslıga gecmek istiyorum.
mehmet, 2012-05-05 11:10:42
selam bende kanadaya vize alıp gelmek istiyorum acaba vizem biterse kanadada kalabilirmiyi yani kanada vatandaşı olmak istiyoru saygılar
yakupogly, 2012-04-29 13:00:00
Benim 1 sorum var. Mesela ben kanadaya gocsem, Kanadadan pasaport alsam, pasaportumda milletim Turk diye yazarmi yoksa Kanad diye yazarmi? Valla kanadayi cok seviyorum, insallah giders oralarada
necati, 2012-04-18 23:10:48
kanada insanın rahatça yaşıya bileceği bir ülkedir bende ilerde kanadaya taşınmayı düşünüyorum
mustafa, 2012-04-13 22:47:31
Ben makina mühendisi olarak kanadada oturma izini almak, iş bulup çalışmak ve vatandaşlığa geçmek istiyorum.
yeşim, 2012-04-12 16:27:08
merhaba öncelikle sizi tebrik ederim.çok güzel bir program.Dört gözle cumartesiyi bekliyoruz.Zevkle izliyoruz.Kanadaya gitmek için ne yapabiliriz.Vasıflı mı olmak lazım.Bilgilendirirseniz sevinirim.
kenan, 2012-03-21 21:26:41
biz 3 kişilik aileyiz kanadaya gitmek orda yaşamak istiyorum yardımcı olurmusunuz şimdiden tşk.
ali, 2012-03-18 13:46:56
selamaleykum ben kanadada gida sektoru uzerinde yatirim yapmak istiyorum evli 1 cocuk babasiyim esim kirgiz vatandasi ne tur evrak lazim saygilarimla allahha emanet olun
seyfettin, 2012-03-14 13:11:00
slm ben kanadada iş bulup calışmak istiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim
ali gönül, 2012-03-12 14:45:20
zevkle beğenip izledim bir programdır programa emeği gecen tüm arkadaşlara teşekkür eder.allah yar ve yardımcıları olsun.
hayati atılmış, 2012-03-10 21:25:17
böylesine egitici ve dünyadan islamiyetten ve tarihten bilgiler veren izlemesi ve gece tekrarlarını defalarca sıkılmadan ailece izledigimiz program için saim bey ve samanyolu camiasına çok çok teşekürler inşallah bu program bitmez devam eder dileklerimiz ile teşekürler
gökhan, 2012-03-04 20:59:05
ben istanbulda kaliteli italyan restorantlarında pizza ustasıyım çalıştığım şirketlerini reklam olmasın diye isim vermek istemiyorum benim sizdem ricam kanadada mesleğimi sürdürek bekarım askerliğimi yaptım yaşım 26 eğer bana mesleğimde yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim ama başka ülede olabilir müslümanlara selam verebileceğim bir ülke inşallah mesajımı dikatte alır bana cevap yazarsınız şimdiden ayna prgramın takipçisi olarak hepinize kolay gelsin...
mahmut özbey, 2012-03-02 21:36:33
bende birgün kanadaya gitmek isterim o ülkeyi çok merak ediyorum orada yaşamak istiyorum ençok arzu attiğim şey çok güzel bir ülke.
arif karakoç, 2012-03-01 11:49:43
ayna süper bır program tavsıye ederım

İbrahim , 2012-03-01 09:07:29
Sizler muhteşem,mükemmel insanlarsınız yaaa bizlere bu kadar bilğiyi sunduğunuz için çok ama çok teşekkür ederiz.İşallah böyle bir proğramın devam edebilmesi için elimizden geleni yaparız.
esranur, 2012-02-29 22:32:56
ben liseyi orada okumak istiyorum ama hiçbir bilgim yok bana yardımcı olur musunuz?
ahmet ali ünal, 2012-02-27 04:35:55
bende kanadaya gelmek ve orda yaşamak istiyorum ve orda calışmak ban ayardımcı olurmusunuz.
ahmet ali ünal, 2012-02-27 04:31:19
ben bekarım ve kanadaya gelip orda calışmak ve orda yaşamak istiyorum yardımcı olurmusunuz.
niyazi, 2012-02-24 12:01:34
ben evliyim ve iki çocuğum var. devlet dairesinde çalışıyorum. ailemle birlikte kanadaya yerleşmek istiyorum. bana yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler.
Hekim, 2012-02-18 23:39:02
Akademik kariyeri olan (prof) tıp doktoruyum. Kanada da çalışabilirmiyim?
hakan, 2012-02-07 16:41:45
slm mustafa bey ben hakan kanadaya nasıl gelebılırım orada yasamak ıstıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım sımdıden tesekkurler..
zeynel gündağ, 2012-02-05 09:55:28
sayım mustafa bey ayna proğramı izledikten sonra kanadada yaşamaya karar verdim ben özel sektörde mobilyada kalifiye elemanı olarak çalışmaktayım istanbulda yaşıyorum bu konuda bilgilendirirseniz memnun olurum saygılrımla
mustafa , 2012-01-29 19:28:25
Sayın:mustafa bey ayna programında duydum kanadaya gelmek isteyenlere yadıncı oldugunuzu duydum almanyada yaşıyorum emekliyim alman gemilerinde makina mühendisiyim.kanadada yaşamak istiyorum bana yardımcı olursanız memnun olurum.facebook mustafa kıvanç. selamlar
YILDIRIM ÜLGEN, 2012-01-27 08:59:52
YAPMIŞ OLDUĞUNUZ PROĞRAM SAMANYOLU TELEVİZYONUNA HEM APAYRI BİR PRESTİJ VEDE CİDDİ İZLEYİCİ KİTLESİNE SAHİPSİNİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM SAYIN SAİM ORHAN BEYİN PROĞRAMI AYNA GERÇEKTENDE BÜTÜN DÜNYAYA AYNA OLMUŞ NİTELİKTE BİR PROĞRAM BÖYLE BİR BELGESELE İMZA ATAN ÇOK DURUŞU VE SICAKLIĞI İLE EVİMİZE HAFTADA EN AZ İKİ KEZ KONUK OLAN AYNA EKİBİNİ YÜREKTEN KUTLUYOR SAYIN SEYYAH SAİM ORHAN BEYE VE EKİBİNE BİZİM GİBİ DÜNYAYI DOLAŞMA İMKANI OLMAYAN İNSANLARA KUCAK AÇARAK HER HAFTA FARKLI COĞRAFYALARA SEYAHAT ETTİRMESİ ÇOK KEYİF VERİCİ SAİM ORHAN BEYİN GEZDİĞİ COĞRAFYALARDA GÖRDÜĞÜ İÇLER ACISI MANZARALAR KARŞISINDA YÜZÜNDEKİ BURUKLUK BİZİMDE YÜZÜMÜZE YANSIRKEN GÖRDÜĞÜ GÜZELLİKLERDE YÜZÜNDEKİ TEBESSÜM BİZİMDE YÜZÜMÜZE YANSIYOR HEPİNİZ İYİ VARSINIZ YÜCE MEVLAM SİZİ HİÇ BİR ZAMAN YOLUNUZDAN YOLUMUZDA AYRI KOYMASIN KENDİNİZE BİZİM İÇİN ÇOK İYİ BAKIN SİZİ ÇOK SEVİYORUM
Servet ÖZKARA, 2012-01-16 14:01:28
Öncelikle bu denli özverili,yayın kalitesi yüksek bir programa imza attığınız için siz çok değerli samanyolu televizyonu çalışanları ve ayna programı yapımcılarına çok teşekkür ederim. Daha çok küçük yaşlar da ülkeler coğrafyasına çok meraklı bir insandım.Bir ülkenin coğrafi konumu,içinde bulunduğu iklim tipini,konuşulan dillerini ve kültürel yapısını öğrenmek bana her zaman büyük bir keyif vermiştir.Bu merakım doğrultusunda ayna programı, bana yeni bir takım ilginç bilgiler öğrenmemi de sağladı.Bu güne kadar hiç bir programınızı izlemediğimi hatırlamıyorum.Türkiye de olmadığım dönemler de de internet üzerinden programınızı takip ediyor,büyük bir beğeniyle izliyorum.Sevgili eşim Nilufar RASHITOVA ÖZKARA, özbekistan uyruklu ve çok az türkçe bilen bir insandı.Kendisi de programınızı çok büyük bir keyifle takip ediyor ve,güzel türkçemizi sizlerin de sayesin de epeyce geliştirdi diyebilirim. Kısacası ayna programı sayesin de sevgili eşim,bilmediği türkçe kelimeleri bana sorarak öğrene bilme fırsatı buluyor. Şimdi ise kendisi çok akıcı bir türkçe konuşabiliyor.
Kendisinin siz değerli ayna programı ekibine baki selamlarını ietmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.
Bu güzel program da emeği geçen herkese tekrar teşekkürlerimi sunar,başarılarınızın devamını dilerim...
Servet ÖZKARA
Çalık Enerji San.Tic.A.Ş.
Özbekistan/Navoi ( Doğalgaz Çevrim Santrali)
Mekanik Grup Saha Makine Mühendisi.

fatih ergüç, 2012-01-01 12:32:57
bu programdan aldıgım zevki hiç bir programdan almadıgım kesin o kadar güzel bir yayın akşı gerçekleştiriyorsunuz ki vallahi elimde ki çay bile bazen buz gibi oluyor teşekür edrim
fahrettin çalışkan, 2011-12-11 09:41:04
slm ğüzel kardeşim sayenizde gidemediğimiz ülkelere ğötürüyorsuz.size ne kadar teşekkür etsem azdır.ayrıca inanın çok özverili porugram yapmanızdan dolayıda kutluyorum.dilerim tanrıdan başarılarınız daim kılsın. selamlar kardeşimm
mithat, 2011-12-04 13:06:01
sayın saim abi programını zevkle heycanla izlemeye devam ediyorum çünkü insanı bıktırmıyorsun insana her programında yeni bir şeyler öğretiyorsun ayrıca facebook sayfamdada siteni paylaşacam abii adam gibi bi adamsın allh kazan beladan korusun senii
hüseyin, 2011-11-22 11:37:01
saim abi programınızı her hafta izliyorum ve çok şeyler ğreniyor ve mutlu oluyorum.dünyanını her yerinde bir türkün olmasından. ben de sizinle bir programınız beni de götürmenizi sizden rica ediyorum.

ALLAH CC YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

tolga özbay, 2011-11-22 03:18:19
sn saim bey programınız harika sizi izlerken gerçekten oralarda yaşıyor gibiyim sizden ricam ben çok zamandan beri kanadaya gitmeye çalışıyorum sizden ricam bana o konuda yardımcı olma imkanınız varmı şimdiden teşekkür eder allah razı olsun derim iş hayatınızda başarılar saygılarımla
 



BASINDA AYNA

FOTO GALERİ


Belarus



Cibuti



Kanada 2014



Botswana



Süleymaniye



Maputo

Diğer GALERİLER için tıklayın...


VİDEO GALERİ


Costa Rica-1



Hong Kong-2



Hong Kong-1



Makau



Belarus



Panama-3

Diğer VİDEOLAR için tıklayın...

SAİM ORHAN'DAN GEZİ YAZILARI

RÖPORTAJLAR

ANKET


Anket Sonuçları



 

 

 

Site Üretim By Yaap | Copyright (c) 2009