Ayna Programı :: Web Sitesine Hoşgeldiniz ::
Ayna
Ana Sayfa | Hakkımızda | Bize Yazın | İletişim | English | Açılış Sayfam Yap | S.Kullanılanlara Ekle 22-08-2017
AYNA BU HAFTA YENİ BÖLÜMÜ COSTA RİCA İLE EKRANLARDA (yeni) Cumartesi 23:00
 
   
Kanada'da Lise ve Üniversite Okumak İçin!
Betul , 2015-07-26 01:49:55
Universite icin kanadada okumak istiyorum.ve nil
academynin okudugum kadariyla universiteside var
yanlis anlamadiysam.Universiteye girmwm icin neler
gerekli ucretleri neler lutfen yardimci olun.2 sene sonra
orada bi universitese okumak istiyorum.Lutfen yardimci
olun...
Yasin, 2015-05-03 19:30:40
10. sınıfa geçtim Nil Academy de okumak
istiyorum
bana yardımcı olurmusunuz.ÜCRETİ VE
KOŞULLARI HAKKINDA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
SEVGİ YILMAZ, 2015-04-17 10:11:41
NİL ACADEMY HARİKA Bİ LİSE ORADA OKUMAK İSTİYOMM AMA NASIL ORAYA GELİCEĞİMİ BİLMİYOM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
recep kayhan, 2015-03-19 09:55:32
Oğlum önümüzdeki yıl lise-1 başlayacak ücret
kon
usunda aydınlatırmısınız
Gülhan Saka, 2015-03-16 17:00:22
Merhaba,

Üniversite eğitimini Kanada da bir devlet üniversitesinde almak için gerekli olan şartlar nedir. Burs vs alma durumu varmı dır.
Hakan Tuna, 2014-08-16 11:40:15
ben 10.sınıfa geçtim kanada Türk kolejine nasıl
gidebilirim bana yardımcı olurmusunuz.ÜCRETİ VE
KOŞULLARI HAKKINDA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM

K.MARAŞ
Ali ÖZBAŞ, 2014-04-27 03:26:04
kanada da çalışmak istiyorum ne yapmam gerekiyor
Sapar, 2014-03-18 15:27:22
Kanada devlet universitetinde okumak icin neler gerekli lutfen yardimci olun
songul baysan, 2013-10-30 11:54:56
Toronto devlet universitesinde okumak icin neler
gerekli lutfen yardimci olun ben suan 10.sinifta
okuyorum.
selenay dilara, 2013-10-20 19:47:48
neler gerekir orda okumak için lütfen bilgi
verinn
zeynep, 2013-08-01 10:35:34
nil akademi ye girebilmek için neler gerekli
yardımcı olursanz çok sevinirim
Süleyman ÖGET, 2013-07-30 09:08:55
merhaba ben lise ikiye gidiyorum ben nasıl
kanada okuya bilirim ve üçreti ne kadar bana
yardımcı olursanız teşekür ederim.
berna , 2013-07-29 13:35:04
ben liseyi bıraktım ve şuan devam etmekj istiyorum acaba kanadada bu eğitimimi sağlayabilirmiyim
yasin, 2013-01-30 21:09:08
ben sakaryadan kanadaya nil akademısıne gıtmek
istiyorum ücreti ne kadar? bilgisi olan varmı ?
Fikret, 2013-01-25 20:34:35
Merhaba bu üniversitenin ücretlerinide yayınlar
mısınız güncel.

ceyhun, 2012-08-07 14:59:28
şuan ünvst okumaktayım ve evliyim nasil kanada da okumak istiyrm nasil bir yol izlemem lazım bu konuda yardımcı olursanız seviniirm
nil, 2012-06-10 22:32:15
@canzavalsız.. keşke bizim annelerde sizin gibi düşünse.iyi bir eğitim bnde istiyorum.heralde biraz maddi imkan olucak hemde baya bi olucak :/
afshin, 2012-05-20 21:53:46
ben shono bilmak istardim kanada 1,2,3 ...
ne zaman yeni de gostare jaksiniz
ozor dilarim ben turk je sho kadar beliyorum
iran - tehran
büşra , 2012-04-28 16:02:53
yorumum yok ama sadece birşey var en çok izlediğimiz programlardan birisi ayna programıdır
can zavalsız, 2012-04-22 12:37:22
hayranlıkla takıpteyım bu yıl okulunuza oğlumu yollamayı cok istiyorum ALLAHIN İZNİYLE
semiha, 2012-04-04 18:15:17
gerçekten çok güzel bir okul hatta her öğrencinin hayali olabilcek bir okul. ücretlerini de yazarsanız çok seviniriz
hayrettin, 2012-04-02 00:59:26
benim kızım ingilizce bilmiyor orada ögrenmek ve üniversite okumak istiyor ne yapmam gerekiyor
Doğan yalçın, 2012-03-10 10:35:19
ayna programı gerçekten dunyada çok iyi bir tanıtım oluyor turkıye için ayrıca turk halkıda dunyanın çeşili yerlerını gorme tanıma fırsatı buluyor bence bu gibi proglamlar yılar once yapılmalıydı STV ye ve yapımcılarına tesekurlerımı sunar başarılarının devamını dılerım
adem, 2012-03-01 23:48:14
ayna prgmı dünyayı bize tanıtıyor sana helal olsun .saim sana imrenmeyende yoktur senin yaptığın ayna ismi gibi bizim kendimizi görmemizi sağlıyor ve düyadaki okullarımızı. sayısı çoğalır işaallah
tamer deviren, 2012-01-28 13:46:20
tv olarak gerçekten çok iyi ve kaliteli ayrıca ayna programı ve saim orhan kurumunuzu yayınlarınızı çok beğeniyorum başarılar diliyorum.
mediha, 2012-01-08 21:44:30
saim orhan ı ve ayna programının hayranıyız ailece.bende 2kzımı kanada da okutmak ve orada yaşamak istiyorum ama güvenilir bir yer aryorum acaba ayna programı yapımcısı ve sunucusu syn saim orhan yardımcı olabilr mi?
 



BASINDA AYNA

FOTO GALERİ


Belarus



Cibuti



Kanada 2014



Botswana



Süleymaniye



Maputo

Diğer GALERİLER için tıklayın...


VİDEO GALERİ


Costa Rica-1



Hong Kong-2



Hong Kong-1



Makau



Belarus



Panama-3

Diğer VİDEOLAR için tıklayın...

SAİM ORHAN'DAN GEZİ YAZILARI

RÖPORTAJLAR

ANKET


Anket Sonuçları



 

 

 

Site Üretim By Yaap | Copyright (c) 2009